Zin in baanbrekend werk?

        Werken bij Solarge

Wat doen we?

In 2018 is Solarge gestart met het ontwikkelen van lichtgewicht, recyclebare zonnepanelen. Deze hebben een lagere CO2 voetafdruk en zijn circulair ontworpen. Soms zijn beelden beter dan woorden, bekijk ons animatiefilmpje om een beter beeld te krijgen.

Nu zijn we druk bezig om in Weert de eerste hoog volume lijn te bouwen. Daarvoor zijn we opzoek naar enthousiaste en leergierige aanpakkers. Mensen die met ons het avontuur aan willen gaan van start-up naar scale-up.

Onze Waarden

Duurzame relaties

Groeimogelijkheden

Iedereen telt mee

We doen het samen

Ons team

Binnen Solarge is een team van creatieve, innovatieve en gedreven mensen werkzaam met een passie voor techniek en die graag een steentje bij willen dragen aan een duurzame toekomst. Mensen met uitdagende ideeën, die niet bang zijn initiatief te nemen en buiten de standaard hokjes en paden denken. 

Wij vinden diversiteit heel belangrijk. Zo zijn er mensen van verschillende nationaliteiten bij ons werkzaam en streven we naar een gebalanceerde mix van mensen in ons bedrijf.

Gezien we aan het groeien zijn van een start-up naar een scale-up zijn we op zoek naar mensen die aansluiten bij ons team en die samen met ons willen bouwen aan Solarge als bedrijf.

Kom jij ons team versterken?